چطور در انتخاب عطر متخصص شویم؟

یکی از موارد در توصیف عطر چرخ رایحه هست که سعی کردیم خیلی کوتاه توضیح عرض کنیم خدمت شما ‏
چرخ رایحه روش طبقه‌بندی نسبتاً جدیدی است که به‌طور گسترده‌ای در خرده فروشی و در صنعت عطر از آن استفاده ‏می‌شود. این روش در سال ۱۹۸۳ توسط مایکل ادواردز، یک مشاور در صنعت عطر، به وجود آمد که طرح خود را از ‏طبقه‌بندی رایحه و عطر ارائه داد. طرح جدید به منظور تسهیل در طبقه‌بندی عطرها و برنامه نام‌گذاری هر طبقه، و همچنین ‏برای نشان دادن ارتباط بین هر یک از کلاس‌های منحصر به فرد ساخته شده‌است‎ ‎
در طبقه‌بندی سال ۱۹۸۳ پنج خانواده استاندارد از گل، شرقی، چوبی، آروماتیک، و تازه تشکیل شده‌است. چهار خانواده اول ‏بیشتر کلاسیک و سنتی می‌باشند در حالی که گروه آخر متشکل از رایحه جدید، روشن و تمیز مرکبات و رایحه اقیانوسی ‏می‌باشد که با توجه به پیشرفت در تکنولوژی عطر به وجود آمده‌اند. هر یک از خانواده‌ها به نوبه خود به زیر گروه‌هایی تقسیم ‏شده و در اطراف چرخ مرتب گردیده‌اند‎.‎
آروماتیک
رایحه های گلی : گلی ، گلی ملایم ، گلی شرقی
رایحه های شرقی : شرقی ، ملایم شرقی ، شرقی چوبی
رایحه های چوبی : چوبی ، چوبی خزه دار ، چوبی خشک
رایحه های تازه : مرکبات ، سبز ، آب
این جدول برای آخرین بار در سال ۲۰۱۰ تغییر یافته‌است ، گروه آروماتیک به میان مرکبات و چوب خشک حرکت کرده تا ‏نمودار را با مطالعات اخیر در درک بو همسان سازد .‏
نسخه ۲۰۱۰‏
رایحه های گلی : گلی ، گلی ملایم ، گلی شرقی
رایحه های شرقی : شرقی ملایم ، شرقی ، شرقی چوبی
رایحه های چوبی : چوبی ، چوبی خزه دار ، چوبی خشک ، آروماتیک
رایحه های تازه : مرکبات ، میوه‌ای ، سبز ، آب

این پست در دسته مقالات ارسال شده است. برای بوک مارک کردن آن به این لینک مراجعه نمایید

پاسخ دهید

نشانی پست‌الکترونیک شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *